Omtale af Aqua Mortis

12.10.2012

Aqua Mortis anmeldt i TV2 Go' Morgen Danmark

Se anmeldelsen af Aqua Mortis her

5.10.2012

NørrebroNordvestBladet

En gennemstrømmende debut

For omtale af tidligere udgivelser, se Udgivelser

Anmelderklip

TV2 Go' Morgen Danmark

Dagbladenes Bureau -

"Carsten Nagels Aqua Mortis er en sjældent vellykket krimi, fordi den forener elementær spænding med dybsindig overvejelse. (...) Således raffineret er romanens tema anslået: valget imellem det svære liv eller kaos og død. Dette er noget så sjældent som en lærd krimi, en begavet psykothriller."

Bibliotek.dk

"Aqua Mortis - dødens vand er en velskrevet krimithriller med et godt plot, interessante personer og en spændende handling. Den udspiller sig primært i København, ikke mindst på Christianshavn. Bogens hovedperson, psykologen Sanne Berg, er et fascinerende bekendtskab. Bogen er en fornøjelse at læse og let at gå til uden at være letbenet. Som læser får man en del "eksistentiel næring", men uden at det sænker handlingen eller tempoet. Et godt bud på en dansk krimi, der kan og vil mere end det jævnt sædvanlige."

Bogvægten

"Der er et godt tempo i krimien. Sanne er troværdig og sympatisk som hovedperson, og der er mange interessante personer og klip fra københavnermiljøet."

Krimisiden

"Det er en letlæst krimi med et fint plot (...) et fint bud på en ny krimiserie."

Bibliotekernes lektørudtalelse

"Carsten Nagel, der er praktiserende psykolog, har skrevet bøger i mange år, men dette er hans krimidebut, der annonceres som første i en serie med psykologen Sanne Berg i hovedrollen ...

... en barsk sag, der indledes med mord på et barn, får psykologen Sanne Berg på banen. Samtidig med at hun kæmper sine egne indre kampe, slås hun for at opklare mordet. (…) dramatisk og med indbygget dobbelthed mellem livets og dødens vand ... Interessant krimidebut. Målgruppen er læsere af danske/nordiske krimier og spændingsbøger baseret på psykologiske indsigter."