Aqua Mortis – dødens vand.

Ny krimithriller!

”Barnet hang med hovedet nedad fra tværbjælken i loftet. Hænder og fødder var bundet; hænderne samlet på ryggen, fødderne i en løkke bundet af det samme reb, der fortsatte op over bjælken og ned igen, som en slags hejseværk. Hovedet var skjult i gulvspanden under hejseværket. Vandet var løbet over og videre ud på gulvet. Ved siden af spanden lå en våd, lyserød hue.”

Et barn findes brutalt myrdet i en daginstitution på Christianshavn. Psykolog Sanne Berg inddrages i sagen.

Sanne Berg har imidlertid sine egne dæmoner at slås med. Ikke mindst tabet af sin egen lille datter. Alligevel påtager hun sig opgaven sammen med drabsefterforsker Hugo Møller at finde den bestialske morder.

Sanne Berg er ikke bleg for at tage utraditionelle metoder i brug. Snart mærker hun dog at nogen mener hun slet ikke burde blande sig.

”Aqua mortis – dødens vand’ er en psykologisk og eksistentiel spændingsroman med et portræt af en både tænksom og handlekraftig kvinde. Sanne Berg lytter til andres sorg, mens hun slikker sine egne sår, og af og til må støtte sig til lige dele erotik og Bombay Sapphire gin, for at klare sig gennem nat og dag.

Læs starten af Aqua Mortis